Memur-Sen Birim başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Mustafa Akgün: Milletimize hizmet için yola çıktık. Projelerimiz, yapacaklarımız var. Allah nasip ederse biz de millete hizmet yolunda gayret edeceğiz. Nasip olursa gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerimizden bazılarını şöyle ifade etmek isterim. Kendimizin de tabip olması sebebiyle yakinen eksikliğini hissettiğimiz hususlar. Mesela Alo Semptom hattı kurmak istiyorum. Hasta önce bu hattı arayıp hangi klinikten randevu alacağını hastalığının belirtilerini söyleyerek öğrenecek. Üniversitemiz bünyesinde bir tıp Fakültesi elzem hale gelmiştir. Ayrıca geleneksel tıp yöntemlerimizin uygulandığı nezih ortamlara sahip Alternatif Tıp Merkezleri kuracağız. Halkımızın desteğini ve dualarını bekliyoruz. Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir; Aday adaylarımızın çok seviyeli ve düzeyli bir kampanya yürüttüklerine şahit oluyoruz. Siyasetin yıpratıcı yollarında yara almadan ve temiz kalarak yürümek zor ve meşakkatli bir iştir. Milletin vekilliğine soyunmak da sorumluluğu ağır bir iştir. Bahsettiğiniz projeler bizim de eksikliğini hissettiğimiz önemli işlerden bazıları. Yeni Türkiye'nin oluşumunda rol almak, millete hizmet yolunda gayret etmek ve ter dökmek kutlu bir iştir. Rabbim ecrini zayi etmesin, yar ve yardımcınız olsun dedi ve bu sürecin hayırla ve Karamanımız için en güzel şekilde tamamlanmasını temenni ettiklerini dile getirdi. Başarı diledi. 
Ziyarette Memur Sen birim başkanlarından Süleyman Tartan, Cavit Bardak, Yakup Laçin, İrfan Keleş, Mustafa Şentürkoğlu, Soner Özyavuz yönetim kurulu üyelerinden Tugay Koçak, Ahmet Aydoğdu, Mustafa Şeker, Havva Yılmaz ve Mustafa Doğan hazır bulundu.