Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bayır Memur-Sen’i ziyaret etti. Memur-Sen Birim başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Mustafa Bayır, ''Yıllardır siyasetin ve halkımızın içindeyiz hep hizmet şuuruyla hareket ettik şimdi de sorunlara yerinden çözüm için yola çıktık. Gerek meclis encümenliğim döneminde gerekse il genel meclis başkanlığım zamanında hep halkımızın içinde olduk asla tepeden bakmadık ve sivil toplum kuruluşlarımızla hep yakın temas içinde olduk yine böyle olmaya devam edeceğiz. Desteğinizi ve duanızı bekliyoruz'' dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir; Siyasetin yıpratıcı yollarında yara almadan ve temiz kalarak yürümek zor ve meşakkatli bir iştir. Milletin vekilliğine soyunmak da sorumluluğu ağır bir iştir tabiri caizse ateşten gömlektir. Ama Yeni Türkiye'nin oluşumunda rol almak, millete hizmet yolunda ter dökmek hayırlı bir iştir. Rabbim ecrini zayi etmesin, yar ve yardımcınız olsun dedi. Ve bu sürecin hayırla ve Karamanımız için en güzel şekilde tamamlanmasını temenni ettiklerini dile getirdi. Başarı diledi.
Ziyarette Memur Sen birim başkanlarından Süleyman Tartan, Cavit Bardak, Yakup Laçin, İrfan Keleş, Fahrettin Özmen, Ömer Arslan ve yönetim kurulu üyelerinden Şaban Yıldızlı, Tugay Koçak, Ahmet Aydoğdu ve Mustafa Doğan hazır bulundu.