Ak Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer'in Karaman Belediye Başkanlığına aday aday olmasından dolayı istifası ile boşalan Merkez İlçe Başkanlığına bugün yeni atama yapıldı. Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem tarafından Ankara’ya çağrılan İl Başkanı Kerim Dereli başkanlığındaki Karaman Heyeti ile bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem Teşkilat Başkan Yardımcısı Hasan Ali Çelik Karaman Koordinatörü Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ve Karaman İl Başkanı Kerim Dereli katıldı. Yapılan mülakattan sonra halen parti sekreterliği görevini yürüten Ahmet Akça, Karaman Merkez İlçe Başkanlığına atandı. Atama yazısı teşkilat başkanı Ekrem Erdem tarafından tebliğ edildi.

Diğer ilçelerde ise; Sarıveliler İlçe Başkanlığına Ahmet Canbolat, Kazımkarabekir İlçe Başkanlığına Hacı Mehmet Işık atanırken Ermenek İlçe Başkanlığına herhangi bir atama yapılmadığı öğrenildi.

Karamangundem.com olarak başta Ahmet Akça olmak üzere diğer atananları tebrik eder, yeni görevleri hayırlara vesile olmasını dileriz.