CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayına ilişkin basın bildirisi yayınlayan CHP İl Başkanlığı kurultaydan çıkan sonucların vatana millete hayırlı olmasını diledi. İşte o bildiri:

Karaman İl Başkanlığı'nın basın bildiBilindiği üzere geçtiğimiz hafta sonu Cumhuriyet Halk Partisi olarak 18. Olağanüstü Kurultayımızı gerçekleştirdik. Kurultay geleneğine sahip olan partimiz yine demokratik, kendine yakışır bir kurultay geçirdi. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova Milletvekilimiz Muharrem İnce ile yarıştığı seçimde yeniden genel başkan seçildi. Partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor kendisine başarılar diliyoruz.
Ayrıca 18. Olağanüstü Kurultayımız da İl Başkanımız Ahmet Ertuğrul Parti Meclis Üyeliğine aday oldu ve 394 oyla 37. sırada yer alarak Parti Meclis Üyesi seçildi. İl Başkanımızın Cumhuriyet Halk Partisinin en üst kurulu olan Parti Meclisi’ne seçilmiş olması bizleri haklı bir şekilde gururlandırdı ve gelecek için umutlandırdı kendisine, Karamanımıza ve ülkemize hayırlı olsun. Anadolunun sesi olacak olan İl Başkanımız Ahmet Ertuğrul’a yeni görevinde başarılar dileriz. Saygılarımızla