Başyayla Belediye Başkanlığı seçiminden zaferle çıkan AK Parti'nin adayı Ahmet İpek, bir teşekkür mesajı yayınladı.

Geçerli oyların 645'ini alarak yüzde 56.14'lük oran elde eden AK Parti'nin adayı İpek yayınladığı mesajında; "Değerli Başyaylalılar. 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek, bizi bu onurlu makama layık gördüğünüz için hepinize teşekkürü borç biliyorum. AK Parti olarak bir seçimi daha kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gerek çalışma arkadaşlarım, gerek teşkilatlarımız gerekse bizi gönülden destekleyen halkımız olarak seçimi kazanarak "AK Parti ile yola devam" dedik. Bilmelisiniz ki; hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel ilçemiz Başyayla'ya bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, sizlerden aldığımız destekle bugünden sonra “işimiz hizmet“ olacaktır. Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, sorunları masa başından değil sokak ortasından çözerek, "Sevdamız Başyayla'yı” hakkettiği yerlerde görmek için elimizden geleni yapacak siz değerleri hemşehrilerimizin her zaman yanında olacağız. İlçemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle hareket edeceğiz.

Seçim süreci bitmiştir. Kazanan Başyayla olmuştur. Halk iradesini sandıkta yansıtmış ve bizleri bu göreve layık görmüştür. Bu saatten sonra el ele gönül gönüle vererek Başyayla'mız için hizmet etmek hepimizin görevidir.

Çalışmalarımızı AK Parti bayrağını en yükseğe dikmemizi sağladığınız için siz değerli hemşehrilerimize, gecesini gündüzünü çalışarak geçiren teşkilatlarımıza, desteğini hiç bir zaman esirgemeyen gururumuz TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekilimiz sayın Lütfi Elvan'a, Karaman Milletvekillerimiz sayın Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser'e, İl Başkanımız sayın Mehmet Er'e ve kıymetli aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizin gençlerime buradan özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman dik durdular, kararlılıkla davalarına sahip çıktılar. Gücümüzü artıran, hevesimi yeniden canlandıran gençlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Gönül belediyeciliği düsturuyla çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin. Hizmetlerimizi, projelerimizi gönüllere girerek yapmayı nasip etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.