AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek ve AK Parti Kadın Kolları Üyeleri Başakşehir Mahallesi, Gevher Hatun Mahallesi, Taptuk Emre Mahallesi, Osmangazi Mahallesi ve İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesi hanımları ile bir araya geldi.

AK Parti Kadın Kolları seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kadınlar bugün AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ile mahallelerin kadınları ile bir araya geldi. Kadınlar Çalışkan’a isteklerini ve dileklerini ilettiler. Kadınlar bizim için iş imkanı olsun bu mahalleler şehirden uzak vakit geçirebileceğimiz yerler yapın dediler. Ertuğrul Çalışkan’da ‘’ Siz kadınlar anasınız cansınız size hizmet etmek boynumuzun borcudur. Sizler için ne yapsak yine de hakkınızı ödeyemeyiz. Bu kadar yüksek bir katılım olduğu için size çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Çalışkan ayrıca ‘’ Sizin için sosyal yerler özellikle bu mahallelerde belediye eliyle bir çok sosyal faaliyet gerçekleştireceğiz. Sizlerle toplanıp öncelikle neler istediklerinizi dinleyeceğiz. Siz ne isterseniz er veya geç sonunda olacak. Buralar cazibe merkezi olacak. Sizin için kurslar vakit geçirebileceğiz spor salonları buna benzer sosyal yerler yapacağız. El sanatları ile uğraşmanız için kurslar vereceğiz. Bunlar da size bir gelir olarak dönecek. Böylece siz daha rahat bir hayata kavuşmuş olacaksınız’’ dedi. 

Ertuğrul Çalışkan toplantıdan sonra ayrıldı. Kadın kolları ise mahalle kadınlarıyla bolca vakit geçirdi.