AK Parti'de belediye başkanlığı aday adaylarının müracaatlarının sona ermesinin ardından başvuruda bulunan aday adayları, temayül yoklaması öncesi parti binasında düzenlenen programla kamuoyu önüne çıktı. 

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, 16 yıldır iktidarda olduklarını belirterek bu süreçte çok zorlu yollardan geçtiklerinin altını çizdi.

Er; “Dünya mazlumlarının gözü, Ümmeti Muhammed'in gözü Türkiye'de. Tüm mazlumlar ve dünya Mart ayında yapılacak olan yerel seçimleri takip ediyor. Allah'ın izniyle hem hükümetimizin hemde yerel yönetimindeki iktidarlarımızın milletimize daha iyi hizmet verebilmesi için bu seçimde de alnımızın akıyla çıkacağız. Bayrağı bir nokta daha ileriye taşıyacağız. Bizler yerel yönetimlerimiz ile Türkiye'ye ve Dünya'ya örnek oluyoruz. Yine bir seçim dönemine giriyoruz. Milletimize hizmet için yola çıkan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ben Ben güzide Karaman'ımıza en güzel hizmet edecek olan kişiye bu görevin nasip olmasını diliyorum” dedi.

Mehmet Er'in açılış konuşmasının ardından 12 aday adayına 5'er dakikalık süre verilerek aday tanıtım toplantısı tamamlandı.

AK Parti'den aday adayı olanlar
1- Yavuz Yıldıırm
2- Dudu Elif Çeliktaş
3- Mesut Soyfidan
4- Zühtü Sever
5- Mahmut sami Şahin
6- Fatih Tekin
7- Abdullatif Hıdır
8- Dede Rıza Akgül
9- Mustafa Yücetaş
10- Hikmet Düzenli
11- Ali Osman Cevher
12- Süleyman Atik