Toplantıya AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu, Tanıtım ve Medya Başkanı Fatih Demirel, Yönetim kurulu üyeleri ile Karaman basınının temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, “Hepinizin gününüzü kutluyorum. Son bir haftayı yoğun geçirdik. Ülkemizin, milletimizin sesi, kulağı oluyorsunuz. Doğru, tarafsız gazetecilik yapan bütün çalışan gazetecilerimizi kutluyoruz. Gerçekten fedakârca, cefakâr bir görev yapıyorsunuz. Anadolu basının sıkıntılarını biliyoruz. Basının sorunlarıyla ilgili olarak çalışmalar yapılacak. Ben hepinize tekrar katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu ise yaptığı konuşmada, “Dün gece birlik ve beraberliğimizi sağladığımız güzel bir gecede bir araya geldik. Bütün gazeteci arkadaşlarımız, bürokratlarımız, siyasilerimiz ve sivil toplum kuruluşları farklı alanlarda bir araya geliyordu ama dün gece birlik beraberlik sağladık. Bu özel günlerde bizlerin unutulmaması adına bu davetinize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Cemiyet Başkanı Demirkollu, günün anısına AK Parti İl Başkanı Çağlayan’a plaket takdim ederken program sohbet ortamının ardından AK Parti tarafından katılımcılara hediyeler verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.