Divan Kurulu Başkanı İl Teşkilat Başkanı Nazmi Ünlü tarafından yönetilen Danışma Meclisi Toplantısına, İl Koordinatörü Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Başkanı Kerim Dereli, Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, İl Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Ankaralı, İl Kadın Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek, İl,İlçe,Gençlik Kolları,Kadın Koları yönetimleri, Mahalle,Köy,Belde,İlçe Teşkilatları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları,Belediye Meclis Üyeleri Katılmıştır.

İl Başkanı Kerim Dereli, Teşkilat çalışmaları hakkında bilgi vererek, Başkanlık sisteminden bahsetti.

İl Koordinatörü Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu; AK Parti Hükümetinin çalışmalarından bahsederek, Konya’da  İlköğretim Okulundaki Minik çocukların Kutlu Doğum programına katıldığını belirterek, çok mutlu olduğunu Ülkemizin AK Parti Hükümeti ile nereden nereye geldiğini anlattı.

Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Ülke gündeminden bahsederek, Karaman’a yapılacak yatırımlardan bahsetti. Havacılık Yüksek okulunun kurulacağını, Hızlı Tren projesinden, toplulaştırmaya kadar birçok konuda bilgi verdi.

İl Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek, Teşkilat çalışmalarından bahsederek, AK Kadınlarımız her zaman hizmete ve göreve hazırdır, Kimin düğünü, kimin hastası, kimin cenazesi var her zaman onların yanındayız.

Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer; AK Parti Merkez İlçe olarak, çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.  Sandık kurulundan, sandık başına, Okul sorumlusundan, Kat Sorumlusuna, Mahalle,Köy,Belde Teşkilatları olarak her zaman hazırız.

İl Danışma Meclisi Toplantısı soru cevap şeklinde sona erdi.