AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy’un açılamasında;
“Ak Kadınlar olarak, ev ziyareti, hasta-yaşlı, huzurevi, sevgi evleri, taziye, düğün ve esnaf ziyaretleri ile 45 mahallede broşür, kitapçık, mutfak önlüğü ve balon dağıtımları, üye çalışmaları gerçekleştirip, bunlarla da yetinmeyip ana kademenin gerçekleştirdiği milletvekili programlarına, ev ve salon toplantılarına ve diğer faaliyetlere de eşlik ettik. Eşlik ettiğimiz programlara katılan mahalle sakinlerinden bayanlarla iletişimimizi, konuşmalarımızı bu ortamlarda da sürdürüp adeta programdan programa koşarak günde 11-12 saat sahada kalarak bu alanda sınırları zorluyoruz.

45 mahalleyi karış karış ziyaret ederek, 13 Yıllık AK Parti Hükümetinin icraatlarını ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan Seçim Beyannamesini anlatıyoruz. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan' ın da ifade ettiği gibi AK Parti siyasetinin en önemli gücü olan kadınlara, hükümetimizin ve partimizin emekli, işçi, aile ve çocuk, doğum, genç, eğitim, esnaf, istihdam, engelli ve özellikle de kadın politikalarını anlatarak, en çok da kadınların hayatını kolaylaştıran partimize destek istedik. Hükümetimizin ve Karaman Belediyemizin faaliyetlerinden bahsettik. Elimizden geldiği ve gücümüzün yettiğince taleplerini yerine getirmeye çalıştık veya ilgili birimlere ileterek takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çaldığımız  kapılarda bize gönülden inanıp içeri buyur eden hanım kardeşlerimizle hasbihal edip onlarla konuştuk. Açılan kapıların hemen hemen tamamında partimize olumlu tepkiler aldık. Çalışmalarda karşılaştığımız  maddi durumu iyi olmayan nice tok gönüllü kardeşlerimizden “AK Parti’ye canım feda” diyecek kadar memnuniyetleri gördük.  Ev toplantılarımız ve diğer faaliyetlerimiz seçimden sonra da aynı tempoda devam edecek.

5 ayda ülkemizde nelerin yaşandığını hep beraber gördük, Rabbim bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermesin, üzerimize hain planlar yapanları Kahhar sıfatıyla kahreylesin. Allah'ın inayeti ve milletimizin teveccühüyle 13 yıl önce bir Kasım gününde başlayan bu kutlu davayı, bu kutlu sevdayı, yine 1 Kasım'da şaha kaldıracak, oy oranımızı yükseltecek ve 2 Milletvekilimizi de Ankara'ya göndereceğiz inşallah.

Bizler bu bilinç ve sorumlulukla, Türkiye genelinde  4 milyonu aşan dünyanın en büyük kadın siyasi hareketinin gönül erleri olarak, gittiğimiz her yerde kadınlarımızın gönül rızasını alarak, gönülden gönüle köprüler kurarak, gönülleri fethetmek sevdasıyla yolumuza devam edeceğiz. 

1 Kasım seçimleri AK Partimizin tek başına iş başına gelmesi ile kadınlarımıza, ilimize, ülkemize hayırlar getirsin.”