AK Parti Karaman İl başkanı Süleyman ATİK ve beraberinde il teşkilatından oluşan bir ekiple Vali Süleyman KAHRAMAN, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl nüfus müdürlüğü, İl Bayındırlık Müdürlüğü, İl Tapu Kadastro ve Tapu sicil müdürlüğünü ziyaret ettiler.
2012 yılının ilk ziyaretlerini gerçekleştiren AK Parti Karaman İl Teşkilatı, Kurum Müdürlerini bizzat makamlarında ziyaret ederek, tebrik ve başarı dileklerinde bulundular. 
Ziyaretlerde kurum amirlerinin taleplerini dinlediklerini ve yapılması gereken konularda çalışmalar yaptıklarını ifade eden başkan Atik, ''Ayrıca vatandaşlarımızın kurumlardan beklentilerini kurum amirlerine aktarıyoruz. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, kenetlenmiş olarak, önceki yıllara oranla daha da güçlenmiş bir ülke olarak yeni bir yıla girdik. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 yılı hedeflerimiz için şimdiden yola çıktık. Bu alanda mesafe kat ediyoruz. Hızlı ve olumlu bir değişim-dönüşüm dönemini yaşayacağımız 2012 yılı il teşkilatımız için daha yoğun, ilimiz için daha güzel ve daha hareketli olacaktır. Teşkilatımızın tüm kademeleri ile birlikte ilimize hizmetlerimiz artarak devam edecektir''dedi.