AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Selman Oğuzhan Eser, AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Hüseyin Mutlu ve beraberindeki partililer bağış için parti binası önünden İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankasına gitti.

Mehmet Er, işlemlerin aksamaması ve sürecin hızlandırılması için banka yöneticilerinden talepte bulundu. AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, il yönetimi adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için açılan banka hesabına toplu bağış gerçekleştirdi.

Bağış gerçekleştirirken gazetecilere bir açıklama yapan Şeker, “Hem maddi hem manevi olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğumuzun, desteği olan partililerimiz ile partimize gönül verenler ile inşallah bağışımızı yapacağız. Buradaki bir temsil duruştur, asıl duruş İnşallah 24 Haziran günü olacaktır” dedi.

Bağış hakkında bir açıklama yapan İl Başkanı Er, “Sayın Cumhurbaşkanımızın il başkanlığından itibaren, belediye başkanlığından itibaren Cumhurbaşkanlığı’nda bu devlete ümmeti Muhammed’e çok büyük hizmetleri olmuştur ve bu hizmetlerin devamında bu dönem şahlanış dönemi olacaktır. Allah’ın izni ile AK Parti teşkilatları ve bu güzide millet daha önce Çanakkale destanını yazan, 15 Temmuz destanını yazan bu güzide millet, Sayın Cumhurbaşkanı’mıza maddi olan desteğini de bugün burada gösterecektir.” şeklinde konuştu.

Vekil Adayı Mutlu’da, “Burada ilk adımı attık. Cumhurbaşkanımıza hep beraber desteğimizi göstermek bakımından okyanusta tek bir damla misali yardım bakımından üzerimize düşen vazifeyi teşkilat olarak gerçekleştirdik. İnşallah 24 Haziran günüde muzaffer ve mutlu bir şekilde ayrılacağız. Bu hususta Karamanlı hemşerilerimizden desteklerini bekliyoruz. İnşallah muzaffer olacağız, İnşallah başaracağız. Hep birlikte el ele muzaffer ve Muaffak olacağız.” ifadelerine yer verdi.