Karaman Otağ Öğretmenevi tesislerinde yapılan kutlama programına, merkez, ilçe,belde, kasaba ve  köylerden gelen çok sayıda Ak Partili katıldı.

Büyük bir coşku ve heyecanla kutlanan yıldönümünün bu sene Ramazan ayına denk gelmesi, aynı zamanda manevi bir atmosferinde yaşanmasına vesile olurken gecede partililer birbirleriyle uzun uzun sohbet etme fırsatını yakaladı.

Ak Parti Karaman Teşkilatının düzenlediği gecede iftar öncesi Karaman Milletvekili Lütfi Elvan selamlama konuşması yaptı. 

ELVAN: SESSİZ BİR DEVRİMİ GERÇEKLEŞTİREN İSİMSİZ KAHRAMANLARI SELAMLIYORUM  

Milletvekili Lütfi Elvan bu geceyi son 11 yılda sessiz ve büyük bir devrim gerçekleştiren isimsiz kahramanlar olarak nitelediği AK Parti teşkilatının değerli mensuplarına ve gönüldaşlarına armağan etti. Başta İl Başkanı Kerim Dereli olmak üzere AK Parti teşkilatının kıymetli mensuplarını da tebrik etti.

Programda 14 Ağustos 2001 yılında kurulan ve ardından girdiği bütün seçimleri kazanarak 3 dönemdir iktidar olan AK Partinin, bu ülkenin makus talihini değiştirdiği ifade edildi. 

Konuşmaların ardından parti yöneticisi Güzel Habalı'nın ezan- ı şerifi okumasıyla oruçlar açılırken, İl Başkanı Kerim Dereli yemek sonrası kısa konuşma yaparak programa katılan tüm partililere teşekkürlerini ifade etti. İftar yemeği akabinde yine Güzel Habalı'nın yemek duasıyla program sonlandırıldı.
Bu arada Lütfi Elvan ve beraberindeki partililer Sevgi Evleri'ne giderek kimsesiz ve bakıma muhtaç çocuklarla  birlikte güzel vakit geçirdi.

Onlara birtakım hediyelerle bir nebze tebessüm etmelerine sebep olan ve duygulu anların yaşandığı ziyaret sırasında, küçük yavrularla adeta bir sevgi yumağı oluşturan Elvan, bu çocuklarımızın belki herkesten fazla merhamete ve sevgiye ihtiyacı olduğunu ifade etti.