Türkiye’nin kalkınmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük rol oynayan AK Parti tüm milletin gönlünü fethetmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Karaman AK Parti il teşkilatları yeni üye kayıt çalışmaları kapsamında Karaman Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanına stant açarak hemşerilerimizi AK Partiye üye olmaya davet etti.
 

Satandın açılışı nedeniyle Karaman AK Parti il başkanı Abidin Çağlayan bir basın açıklaması yayınladı.

“Gönül seferberliği kapsamında hemşerilerimize ziyaretlerde bulunurken aynı zamanda partimize yeni üyeler kazandırmaya devam ettik.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm Türkiye’de başlatmış olduğu “Her Yıl 1 Milyon Yeni Üye” ile 2023 yılı için 15 milyon üye hedeflendi.

Karaman AK Parti il teşkilatları olarak bizlerde bu hedefler doğrultusunda “Durmak Yok, Yola Devam” diyerek partimize yeni üye kazandırma noktasında çalışmalarımızı hızlandırmış bulunmaktayız.

Büyük ve güçlü Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde AK Partimiz sizlerle daha da büyümeye devam ediyor.

Ailenizde veya çevrenizde partimize üyeliği bulunmayan hemşerilerimizi AK Parti Ailemize katılmaya davet ediyoruz.

''Büyük Türkiye’nin İmarında Sen Yoksan, Bir Kişi Eksiğiz” diyoruz”

Milletin gönlünü fethetmek için her alanda yoğun mesai harcayan Karaman AK Parti il teşkilatları, hemşerilerimizi tek tıkla Karaman AK Parti il Başkanlığı web sitesinden ve Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanına açtıkları standa gelerek partiye üye olmaya davet etti.

https://t.co/OI2uWoMGvg