Kerim Dereli Ak Parti İl Başkanı
 “Partimizin 13. kuruluş yıldönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren Karaman Halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum”

“Gençlik yıllarından itibaren siyaset hayatında, davranışlarıyla, siyaset anlayışıyla, duruşuyla, liderlik özellikleriyle topluma güven telkin eden Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tavrının ve bu tavrı toplumun algılayışının, bu hareketin partileşmesinde önemli katkıları olmuştur. Dolayısıyla AK Parti’yi halkımız kurmuştur. Bu bakımdan AK Parti tam anlamıyla bir Türkiye partisidir. Milletimiz, ilk defa sözünün arkasında duran, gerçekten bir hizmetkâr gibi milleti için gece gündüz demeden çalışan, ülke içinde ve dışında haklarını ve itibarını kuvvetlendiren, samimi bir lider ve siyasi kadrolarla karşılaşmıştır. Yunus Emre’nin tabiriyle ‘Yaratılanı severiz Yaradan’dan ötürü’ mantığıyla hareket eden bir hizmet anlayışıyla muhatap olmuştur.

"Milletimiz geçen 13 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında oldu. Milletimiz, hem partimizi, hem de partimizin kurucusu Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı hak ettiği yere, Cumhurbaşkanlığına getirdi".

AK Partili olmak, büyük Türkiye sevdalısı olmaktır. Yalnızca sevda yetmez, bu uğurda korkusuzca, aşkla, gururla, imanla ve hiç yılmadan çalışmak ta gereklidir. Partimiz her zaman halkın yanında oldu. Bunun neticesinde milletimiz geçen 13 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında olmuş, partimizi ve partimizin kurucusu Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı hak ettiği yere getirmiştir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçmiştir. Ben Karaman Halkımıza 10 Ağustos’ta gösterdikleri teveccühten dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, partimizin 13'üncü kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyor, Milli İrade, Milli Güç, Hedef 2023 diyorum.”


Ahmet Akça Ak Parti Merkez İlçe Başkanı

“Halkımızın desteği ve teşkilatlarımızın özverili çabaları sayesinde başarılarla dolu 13 yıl geçirdik. Bundan sonra da AK Parti, büyüyen Türkiye ile birlikte gücüne güç katarak yoluna devam edecektir” .
14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana, ekonomiden demokrasi anlayışına, sosyal hayatından özgürlüklere kadar AK Parti iktidarı ile Türkiye’de birçok alanda çok önemli adımlar atılmıştır. Türkiye artık dünyada sözü geçen, takip edilen, kararları kabul gören bir ülke haline geldi. Bütün bunlar liderinden tabanına kadar ülkesine sevdalı AK kadroların özverili çalışmaları ve halkımızın bu kadrolara yıllardır gösterdiği teveccüh sayesinde oldu” .
Karaman Halkımız 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimleri ile birlikte AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan ve kadrolarının ülkeye kattığı değerlerin ve yeni Türkiye anlayışının arkasında olduğunu göstermiş, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yıllardır vesayetlere karşı verdiğimiz mücadele ile ülkemiz daha demokratik bir ülke haline geldi. Karaman Halkımız çabamıza inandı ve Yeni Türkiye yolunda bize bu seçimde de destek verdi. Bu destek aslında yükümüzü daha da arttırdı. Bundan sonra daha özgür, daha güçlü, daha mutlu bir Türkiye için önümüzde hiç bir engel kalmadı. Bundan sonra tabandan tavana tüm teşkilatlar olarak hedeflerimizi gerçekleştirmek ve daha nice seçimlerde halkımızın karşısına alnımız ak bir şekilde çıkabilmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Nice AK yıllara...”

Emine Şimşek AK Parti İlk Kadın Kolları Başkanı

Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolculuk, bugün geldiğimiz noktada destansı bir harekete dönüştü.

14 Ağustos 2001 tarihinde ’Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganıyla kurulan ve kuruluşundan itibaren ekonomi, dış politika, demokratikleşme gibi birçok konuda Türkiye’ye çağ atlattıran AK Parti bugün 13 yaşında.Bizlere tek başına iktidarı teslim eden bu milletin güvenini boşa çıkarmayarak, yaptığımız hizmetlerle milletin partisi olduğumuzu ortaya koyduk.

AK Partinin bu gün bir dünya partisi haline gelmesinde kadınlarımızın da büyük emeği vardır.

AK Parti kadınlara verdiği önemle, kadının konumunu güçlendirmeye yönelik politikalarıyla, kadınlarımızın toplum hayatında daha etkin hale getirmiştir. Bu gün partimizin her kademesinde görev alan kadınlarımız artık siyasetin nesnesi değil öznesi haline gelmiştir.
AK Parti olarak kuruluşumuzun 13. yılında, iktidara geldiğimiz 10 yıldan beri milletimizin başını öne eğdirmeyerek, yaptığımız hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk.

Nice yıllara hep birlikte ulaşmamız dileğiyle…