Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Adayı Dr. Hakan Akbulut projelerini açıkladı.

Karaman’da hizmet için olduklarını dile getiren Akbulut, şunları aktardı;

“Projelerimizle ve yapmayı öngördüğümüz hizmetlerimizle Karaman’ımızın ve bütün ilçelerimizin makus talihini değiştireceğiz.

İhmal edilmiş ve hak ettiği yerlere gelememiş Karaman’ımız mevcut tarihi, kültürel ve ekonomik birikimi ile bir dünya şehri olmayı hak ediyor.

Sizlerle projelerimizi, hedeflerimizi ve vizyonumuzu paylaşacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Şahsıma sizlere hizmet etme imkanı vermeniz durumunda tüm projelerimizi gerçekleştirmek ve sizlere hizmet etmek için var gücümle çalışıp, Sizlerin karşınıza her zaman başımız dik çıkacağım.

Biz inancımızı, kararlılığımızı ve gücümüzü Mevlana’dan, Yunus Emre’den, Karamanoğlu Mehmet Bey’den, Kazım Karabekir’den ve Piri Reis’den almaktayız.

Karaman’ımızda ve tüm Karaman ili coğrafyasında gerçekleştireceğimiz projelerimiz ve yapacağımız hizmetleri 6 ana başlıkta topladık.

1-Turizm

2-Ekonomi, İstihdam, Sanayi ve Dış Ticaret

3-Eğitim

4-Tarım ve Su

5-Yerel Sorunlar ve Altyapı

6-Dezavantajlı Gruplar

Önümüzdeki günlerde projelerimiz ve yapacağımız çalışmalar hakkında yüz yüze gerçekleştireceğimiz görüşmelerle, basın ve yayın yolu ile ve sanal medya aracılığı ile hemşehrilerimize detaylı  bilgi sunacağız ve  vizyonumuzu sizlerle paylaşacağız. İmkan verin Sizlere hizmet edelim. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.

Projelerimizi hayata geçirirken ve hizmetlerimizi üretirken herkesi kucaklayan bir anlayış içinde olacağız. Çalışmalarımızı ve projelerimizi; sivil toplum kuruluşları, meslek kuruluşları, sendikalar ve Karaman dışındaki hemşehrilerimizin oluşturduğu derneklerle birlikte gerçekleştireceğiz.

Parti milletvekili değil tüm Karaman’ın milletvekili olacağım. Tüm hemşehrilerimi candan kucaklıyorum.”