“MHP İl Başkanı Hatipoğlu “Biz sefere talip olduk, zafer Allah’tan olacak”
MHP Karaman Teşkilatı yarın seçim öncesi son Cuma namazını Aktekke Camiinde kılacak ve namaz sonrası İsmet Paşa caddesinde MHP Belediye Başkan adayı Ali Pınarbaşı Karamanlıları selamlayacaktır.

MHP İl Başkanı İsmet Hatip oğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamasında:

“ 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin, demokrasi tarihimizin en önemli, en hayati seçimlerinden biri olacağına inanıyoruz. Bu inancımıza güç katan Karamanlı sağduyulu hemşerilerimizin gayretleriyle 30 Mart’taki tarihi sınavdan Karaman’ın ortak gücü ve Karaman’daki birliğin adı olan kıymetli adayımız Ali Pınarbaşı Allah’ın izniyle Karaman’ın yeni Belediye Başkanı olacaktır.

Bizler, Karamanlı hemşerilerimizin bu seçimde vereceği büyük siyasi kredinin niçin ve nasıl verildiğini çok iyi biliyoruz. Siyaseti ciddiye alan, tutarlı ve samimi olmaya özen gösteren, ilkeli ve temiz siyaseti hâkim kılmaya çalışan Milliyetçi Hareketin her bir mensubuna, her bir gönül verenine, bu seçimlerde ilk kez oyunu verecek her bir insanımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

30 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerin sonuna yaklaşırken, Karaman’daki tüm siyasi partilere Karaman’daki seçim sürecine gösterdikleri olgunluk ve saygın katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi

Seçimlere iki gün kala yarın Aktekke Camiinde Cuma namazı kılacaklarını belirten Hatip oğlu, Karaman’ı gece gündüz adım, adım dolaştıklarını belirterek “ Bu bir demokrasi yarışıdır. Tüm siyasi partiler gibi, Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim çalışmalarımızın sonuna yaklaştık. 30 Mart seçimlerinde, Karamanlı hemşerilerimizin her zamankinden daha kararlı olduklarını görmek, bizi son derece mutlu etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı’nın bütün kadroları yarın Cuma namazında saf tutup omuz omuza olacaktır. Partimizin seçim imkânları belki kıt kanaat olabilir, ancak gönlüne girdiğimiz Karamanlıların sağduyusu ile sandığın sultanı olmaya çok az zaman kalmıştır. Bu ikram ve ihsanın gerçek sahibi yüce yaratanımıza duayla sığınacağız. Duamıza âmin demek isteyen Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş herkesi yarın Cuma namazında beraber olmaya çağırıyoruz.

Biz sefere talip olduk, zafer Allah’tan olacak. Dualarımızı edip, kol kola İsmet Paşa caddesinde değerli adayımız Ali Pınarbaşı ile birlikte Karamanlıları selamlayarak kampanya sürecinde bize gösterdikleri yakınlığa hoşgörüye teşekkür edeceğiz. Cuma gün ki duamıza evlerinden âmin diyecek bütün analarımıza, kız kardeşlerimize, eşlerimize ayrıca teşekkür ederim.

30 Mart seçimlerinde istikamet yolumuzu aydınlatan, gücümüze güç katan, dualarıyla yoldaşımız olan, bu seçimlerin önemini vicdanlarında sorgulayan Karaman’daki milli irade, ikbal yolunda hakikat çizgisinden ayrılanlara 30 Mart’ta sandıkta cevap verecektir. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm Karamanlı hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunarım.” Dedi.