Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yeni il başkanı Av. Oktay Yılmaz kongre süresince destek veren basın camiasına, partililere, delege ve vatandaşlara teşekkür etti.

İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz yaptığı açıklamada;‘’Kongremizin gerçekleşmesinde emeği bulunan merkez ilçe başkan ve yöneticilerine, partililerimize ve tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ederim. Ayrıca soğuk havaya rağmen kongrede bizleri yalnız bırakmayan siyasi parti il ve ilçe başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve temsilcilerine, kongre sürecini başından bu yana halkımızla paylaşmamıza vesile olan basınımızın güzide temsilcilerine ve katılan katılamayan gönlü bizlerle olan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunarım’’ dedi.

17 Ocak 2015 Cumartesi günü Yunus Emre Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede 345 geçerli oy alarak il başkanlığına seçilen Av. Oktay Yılmaz, herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı ile görev yürüteceklerini söyledi. Yılmaz;

‘’Yaklaşan genel seçimler öncesi partimizin tabanı ile bağların kuvvetlendirilmesi, köy belde ve ilçe teşkilatları ile koordineli bir çalışma ortamının hazırlanması ve üye sayısında artış gibi konulara ağırlık vereceğiz. İlk olarak önümüzdeki günlerde yeni il yönetimimizin görev dağılımı yapılarak bu çalışmalar hız kazanacaktır. Bu vesileyle tekrardan emeği geçen herkese teşekkürler ederim’’ şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ