Bakan Akdağ'ın Ak Parti Karaman İl Başkannlığı ziyaret sırasında Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Karaman Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı kamil Uğurlu, Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek, Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Ankaralı da eşlik ettiler.

İl Başkanı Kerim Dereli'yi makamında ziyaret eden Akdağ yeni il başkanlığına seçilen Dereli'yi tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Akdağ buradan toplantı salonuna geçerek salonda ki partililerin yoğun alkışını aldı. 

Kerim Dereli Bakan Akdağ’a ve salondakiler yönelik selamlama konuşması yaparak ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundu.

Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ konuşmasında Türkiye’de sağlıkta büyük değişimin gerçekleştiğini vurgulayarak, bakanlığın yaptığı ve planladığı hizmetleri paylaştı. Bakan Recep Akdağ, AK Parti olarak her zaman vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Akdağ konuşmasında  '4+4+4' kademeli eğitim sistemine tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Akdağ, "O 1950'de sandık milletin önüne konduğu andan itibaren millet bir daha bunlara geçit vermedi, vermeyecek de. Çünkü milletin ruh kökü ile milletin değerleriyle barışık durmuyorlar. Neden bu '4+4+4'e bu kadar karşı çıktılar. Ne yanlış var? Hadi gelsin söylesinler. Tamamen çocuklarımızın geleceği için çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için düzenlenmiş bir kanun. 'Niye bu kadar karşı çıktınız. Neden Tandoğan meydanlarına dökülerek grup toplantımızı, Tandoğan Meydanlarında yapacağız' dediniz. Ona da en iyi cevabı Ankara Büyükşehir Belediye Başkaın Melih Gökçek verdi. Fotoğrafları çekti ortaya koydu" diye konuştu.

Bakan Akdağ toplantı sonrası vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinleyerek, Akgençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Bakan ve beraberinde ki ekip yapımı devam eden yeni Karaman Devlet Hastanesi’nin inşaatını inceledi.