Milliyetçi Hareket Partisi Karaman belediye başkan adayı Ali Pınarbaşı ve partililer Beyazkent Mahallesi’nde çalmadık kapı bırakmadı. Tek tek evleri dolaşan partililer ve Pınarbaşı, mahalle sakinleri ile hem tanıştı hem projelerini anlattı.
Belediye Başkan adayı Ali Pınarbaşı, Merkez İlçe Başkanı Av. Oktay Yılmaz ve partililerin katıldığı mahalle çalışmasında Beyazkent mahallesi sakinlerinin sorunları not edilerek gereğini yapma sözü verildi. Doğalgaz, kaldırım ve kısmi alt yapı sorunu oldukları söyleyen mahalle sakinler Ali Pınarbaşı’dan bu isteklerinin uzun süredir yerine getirilmediğini söyledi.

Mahalle sakinleri konuşmasında; ‘’uzun süredir Karaman’ın merkezde bulunan mahallelerine doğalgaz gitmiş olmasına rağmen mahallemize getirilmiyor. Ayrıca alt yapı yetersizliğinden her sağanak yağışta evlerimizi su basıyor. Kaldırım bile yapılmayan birçok sokağı bulunan mahallemizin bir tarafı (Mersin yoluna bakan cephesi) bilindiği gibi uçurumdur. Bu manzara karşısında bizler çocuklarımızın sokağa bile çıkmasından korku duyuyoruz. Basit çalışmalarla güzelleşecek olan mahallemiz hizmet noktasında ihmal ediliyor’’ dedi.

Mahalle sakinleri ile konuşan Pınarbaşı, ‘’Vatandaşlarımızın isteklerinin birçoğu çok fazla zaman almayacak olan ve bir emirle halledilebilecek olan işler. Hal böyle olunca neden bu zamana kadar hizmet getirilmediği gerçekten önemli bir soru işareti olarak ortada. Birileri şehrin ortasında kalmış olan bu mahalleye hizmet getirmek yerine atıl halde bırakmayı tercih etmiş.

Beyaz kent mahallesi, bulunduğu yerleşim alanı açısında şehrin Konya-Mersin istikametinde geçişlerde görünen yüzüdür. Bu sebeple bu mahalleye gelen her hizmet aslında şehrin dış görünüşü için gerekli bir çalışmadır. Çok basit işlemler çok uzun zaman geçmesine rağmen ihmal ediliyor. İnşallah 30 Mart sonrası bu mahallenin bir sıkıntısı kalmayacak’’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman belediye başkan adayı Ali Pınarbaşı’nı çat kapı karşılarında gören mahalle sakinleri, bu samimi tanışmadan dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Bire bir iletişime oldukça önem verdiği söyleyen Pınarbaşı, ‘’ vatandaşımız sadece el ilanından veya billboardlardan gördüğü kadarıyla değil, kafasındaki soruları sorabileceği yüz yüze görüşmelerden memnun oluyor.

Gerçek hizmetkâr, aynı şehrin havasını solumak, aynı pazardan alış veriş yapmak, aynı çamurlu yoldan geçmek ve ne olursa olsun şu güzel şehri bir an olsun terk etmemekle, tek tek kapıları çalıp dertlerine ortak olmakla olur. Bu duygularla Milletvekilliğimden sonra bir an olsun ayrılmadığım şehrimin daha güzel günleri hak ettiğini düşünüyorum.’’ Dedi.