Bir dizi ziyaret için Karaman’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Karaman’da yeni açılan Velbesa Kahvaltı Salonunun açılış törenine de katıldı. AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman AK Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, Karaman AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ve AK Parti üyelerinin de katıldığı açılış programında Ünal, kurdele kesiminden sonra açılışa katılan vatandaşlar ile sohbet edip partisinin Belediye Başkan adayını tanıtarak destek istedi.

Ünal’ın, ziyaret esnasında geldiği bir masada bulunan 2 bayana; “Belediye Başkan Adayımız Sami beyi tanıyor musunuz” sorusuna, masada oturan bayanlardan birisi ise: “Gayet iyi tanıyorum kendisi benim yiğenim olur, ben onun halasıyım” deyince bu sefer Mahmut Sami Şahin, Mahir Ünal ile halasını tanıştırmış oldu.

Diğer taraftan Ünal’ın, Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin’i sorduğu her vatandaş, tanıdığını ve Şahin’e seçimlerde başarılar dileyip destek sözü verdiler.