Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, göreve geldikten sonra belediye içerisinde tam bir birliktelik, kardeşlik ve ekip ruhu oluşturacaklarını, bu sayede çalışanların huzura kavuşacağını, hizmet üretme verimliliğinin de en üst düzeye çıkacağını belirtti.

Belediye işçisinin özlük haklarında mutlak suretle iyileştirmeler yapacaklarının altını çizen Başkan Adayı Kalaycı; “Bu şehri mutlu, huzurlu, yaşanabilir marka bir şehir yapabilmek için ihtiyacımız olan yegâne şey çok çalışmaktır. Çalışmak ve hizmet üretmek de elbette ekip işidir. Ekip arkadaşlarınızın kafası ve vicdani rahat olacak ki, yuvasında ailesinde huzur olacak ki işine gücüne konsantre olabilsin.

Belediyemizde özellikle şirketten belediye bünyesine geçmiş 700 e yakın arkadaşımız var. Bu arkadaşlarımızın mağduriyetlerini biliyoruz. Bu mağduriyetlerin bugüne kadar giderilememiş olmasını da teessüfle karşılıyoruz. Arkadaşlarımızın maaşları hem asgari ücret farkı hem de enflasyon karşısında gün be gün erimekte.

Bu mağduriyeti derhal sona erdireceğiz. Ciddi anlamda iyileştirme yapacağız. Gerekli teknik çalışmaları yaptıktan sonra sanıyorum ki en az 400 TL civarında bir iyileştirme olacaktır. Ayrıca özlük haklarında da bir düzenlemeye gideceğiz. Çalışma arkadaşlarımızın mağdur olmalarına asla müsaade etmeyeceğiz.

Belediye işi ekip işidir. Onların derdi bizim derdimiz, mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Belirttiğim bu hususlar, değerli belediye çalışanı kardeşlerime, kıymetli mesai arkadaşlarıma benim bir sözümdür. İnşallah göreve gelir gelmez dertleri, sıkıntıları çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız ve sonrasında da tüm enerjimizi ve motivasyonumuzu Karaman için kullanacağız. Ben bütün çalışma arkadaşlarıma bu vesile selam sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.