Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, seçim çalışmaları kapsamında hem vatandaşlarla bire bir görüşmelerde bulunmaya hem de sosyal sorumluluk anlayışına uygun çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Semt pazarları ve market önlerinde gerçekleştirilen bez çanta dağıtımına dün ve bugün alışveriş merkezlerinde devam edildi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği bez çantaların çevre ve doğa bilinci oluşmasına da büyük katkı sağladığını belirten Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı;

“ Çevre temizliği ve doğayı koruma bilincini daha iyi ortaya koymak, aynı zamanda naylon poşetlerin artık parayla satılıyor olmasından dolayı aile ekonomisine katkı sağlamak amacıyla başlattığımız bez çanta dağıtımı çalışmamız aralıksız devam ediyor. Sevgili hemşehrilerimiz de çok büyük ilgi ve teveccüh gösterdiler, dağıtılan çantalarımızı da beğendiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlk etapta 30 bin çanta dağıtacağız, devamı da gelecek inşallah. Ayrıca bu çalışma bizim tek seferlik bir çalışmamız olmayacak. Çevre ve doğa hassasiyetimizi ortaya koyacak ve vatandaşlarımıza da bu konuda örnek olacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Halkımızın teveccühleri, Cenabı Allah'ın takdir etmesiyle Belediye Başkanı seçildikten sonra da bu tür faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Hatta dağıttığımız bu çantalarımızı, kadınlarımız için faaliyete geçireceğimiz El Becerilerini Geliştirme ve Meslek Edindirme Kurslarında kendimiz dikeceğiz. Bu sayede kadınlarımıza da istihdam ve aile ekonomilerine katkı sağlama imkânı sunmuş olacağız. Her çalışmamızı Karamanımızı ve insanımızı düşünerek gerçekleştireceğiz.” dedi.