BEREKETLİ BİR YIL OLACAK

31 Mart yerel seçimlerinde partisinin Belediye Başkan Adayları ile İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarına destek istemek için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ayrancı’ya giden Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, Üçharman, Kıraman ve Berendi köylerini ziyaret etti. Ayrancı barajı savağından geçtiğini ve barajın doluluk oranına ulaştığını ifade eden Ünver; “İnşallah bereketli bir yıl olacak.” dedi.

ÜRETİMİN YERİNİ İTHALAT ALDI

Ayrancı’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde, CHP Ayrancı Belediye Başkan Adayı Ramazan Delice’ye destek isteyen Ünver, köylülerin sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. İktidarın büyük bir kibir ve şımarıklık içinde olduğunu ifade eden Ünver; “Yıllardır destek aldığı illerde, ilçelerde, beldelerde taş üstüne taş koymadılar. Devletin tüm olanaklarını saraylara ve saltanata harcadılar. Köylüyü, garibanı, emekliyi, gençleri unuttular. Tarımı unutturdular. Hayvancılığı yok ettiler. Bugün yurttaşlarımız biraz daha ucuz soğan, patates, domates alabilmek için saatlerce kuyruklarda bekliyor. Üretimin yerini ithalat, vatandaşın hane gelirinin yerini ise borçlar aldı.” diye konuştu.

İTHALAT HASTALIĞINDAN KURTARACAĞIZ

Ünver sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu gidişe dur demek için önümüzdeki yerel seçimler, ezilen, ötelenen, görmezden gelinen, refahtan uzak, işsizlikle ve geçim derdiyle boğuşan milyonlar için bir fırsat. Elindeki güçten başı dönen iktidarın, bu kötü gidişe dur diyecek projesi ve enerjisi kalmamıştır. CHP olarak bizler, ülkemizin yarınları için göreve hazırız. Allah'ın izniyle, 31 Mart’ta bunun ilk adımını atacağız. Ülkemizi bağımlı olduğu ithalat hastalığından, yurttaşımızı içine düştüğü krizden kurtaracak olan kadrolara ve yenilikçi projelere sahibiz. Sizlerin destekleri ile 31 Mart’tan sonra daha güzel yarınlara, emin adımlarla, hep birlikte yürüyeceğiz.”