AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman ATİK, 28 Şubat olayları ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı :

"Bin yıl sürecek denen ve üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen, aynı köhnemiş dimağlar, bugün fırsat bulabilseler yine hortlayacaklardır.

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyen halkımızın, nefret duyduğu 28 Şubat ve öncesinde, yaşadıklarını tekrar yaşamama adına, Adalet ve Kalkınma Partisini bağrından çıkararak iktidar yaptığını vurgulayan başkan Atik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

28 Şubat süreci ve öncesinde milletin manevi değerlerini hiçe sayanlar, bir daha 28 Şubatlar yaşanmaması adına mutlaka yargılanmalıdırlar.

Memur, asker, subay, astsubay, imam hatipli, eşi başörtülü, namaz kılan demeden bu milletin değerlerini hiçe sayanlar, Sincan da tankları yürüterek post-modern darbe girişiminde bulunanlar, bu vatanda yaşayıp aynı havayı soluyanlar, peygamber ocağı dediğimiz gözümüzün bebeği kışlalardaki bizim evlatlarımızı üzerimize salarak, akıllarınca uşaklık ettiklerini ağalarına hoş göründüler.

Bu millet, asla onları ve yaptıklarını affetmeyecek, millet kendisine yapılan bu zulümlerin karşılığında demokratik haklarını kullanarak, karanlık günler yaşamama adına, iradesini ortaya koyarak çare aradığı, derdine derman bildiği, Ak Parti’yi üç dönemdir iktidar yapmaktadır.

Artık her düşüncenin özgürce tartışıldığı, düşüncesinden dolayı hiç kimsenin yargılanmadığı ve millet idaresinin egemen olduğu, bir Türkiye arzuluyoruz.

Türkiye artık milletinden aldığı güçle, yeni yapılacak milletin değerlerine sahip yeni anayasasıyla tastamam, bütün demokratik hak ve özgürlüklerin yaşandığı bir Türkiye olacaktır.’’ dedi.