Karaman Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman SKM Başkanı Nazmi Ünlü, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemal Dinçay, AK Parti yönetim kurulu üyeleri Ensar Vakfını ziyaret etti. 

Karaman Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini artırdı. Başkan adayı Çalışkan’ın durağı Ensar Vakfı idi. Ensar vakfında Ertuğrul Çalışkan’ı Vakıf üyeleri karşıladı. Ensar vakfı mensupları ile bir araya gelen Çalışkan üyelerle sohbet etti. Ertuğrul Çalışkan ziyareti esnasın da ise ‘’Tırnaklarımız ile kazıyarak bugünlere geldik. Hep halka hizmet ettik. Karaman için gereken neyse yapacağız. Karaman belediyesi insan odaklı bir belediye olacak. İnsana hizmet Karaman’a hizmet Karaman’a hizmet Türkiye’ye hizmet Türkiye’ye hizmet dünyaya hizmet’’ dedi.
Ayrıca Ertuğrul Çalışkan  ‘’Sosyal ve Kültürel bir belediye oluşturacağız. İlin ortak projeleri oluşturacağız. Bütün kurumlarla ortak projeler yürüteceğiz. Karaman’ı 2023 vizyonuna uygun bir şehir haline getireceğiz’’ dedi. 

Ensar vakfı üyeleri tarafından yoğun ilgi gösterile Karaman AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan daha sonra vakıftan ayrıldı