AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan, Karamangundem.com'u  ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nazmi Ünlü, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Yunus Gök te katıldı.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Çalışkan, çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunların dinlendiğini kaydetti.

Çalışkan konuşmasında, "Karaman'ın her sokağında, mahallesinde, dairesinde her tarafta biz birlikte beraber kucaklaşarak hizmetimizi götüreceğiz ve bu hizmetimizin sonucunda anlayışımız ibadet şeklinde olacak. Bizim bir inancımız var halka hizmetin hakka hizmet olduğuna inanan bir düşünceden geliyoruz. Bu düşünce bizim özümüzdür bu özümüz üzerine çalışmalarımızı sonuna kadar gerçekleştireceğiz. Şimdi artık her şey Karaman için diyoruz. Farklı bir Karaman için, projeleri sadece ben yaptım, gördüm ile değil, beraber yaptım ve birlikte inşa ettikle olacak. Bizim hedefimiz 2013’de Türkiye vizyonunda Karaman’ın hak ettiği yeri almasıdır. Karaman’ın artık kent estetiği ile sosyal projeleriyle konuşulmasıdır." dedi.

Sosyal Belediyeciliği de önem vereceğiz
Çalışkan konuşmasının devamında;'' Sosyal Belediyeciliği de çok önem veriyoruz. Karaman'ın fiziki yapısıyla, kaldırımı, park, bahçesiyle tamamen engellilerimiz için düzenlemeye devam edeceğiz. Özellikle engelliler konusunda Engelliler için açılan derneklerle iş birliği yapmaya hazırız,''dedi.

Ziyaret sonunda Çalışkan, karamangundem.com'a çalışmalarında başarılar diledi.