Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ'un da katıldığı stand açılışında, Gençlik Kolları İl Başkanı İlyas Karabaş'in yapmış olduğu konuşma ile stand açıldı.

İlyas Karabaş yaptığı açıklamada; “Bir seçim arifesinde de sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. 31 Mart'ın Karaman Belediye Başkan adayı, Karaman'ın öz evladı Emin Ege ile birlikte buradayız. 17 yıldır yerelde ve genelde hüküm süren; vatandaşlarımızı tanzim kuyruklarına, memleketi açlığa mahkûm eden, gençlerimizi ümitsizliğe sürükleyen bu iktidarın son günlerine tanıklık ettiğimiz şu zamanlarda umut olmak için; yerelde başlayacağımız memleket kalkınmasına destek vermeniz için buradayız.

 Karaman'ın hak ettiği değere kavuşması; öz toprağımızı, gençlerimizi geleceğe gönül rahatlığıyla kavuşturmak amacıyla gecemizi gündüzümüze, sabahımızı akşamımıza, günleri aylara katarak geliyoruz.

31 Mart'ta aydınlık bir geleceğe kavuşmak ve Emin Ege’yle yerelde huzur getirme dileklerimle. Hep birlikte güzel günleri görmek üzere; ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerim... Mart'ın sonu bahar! Mutlu yarınlarda görüşmek üzere, hoşçakalın.” dedi.