Yürütülen saha çalışmalarında CHP Karaman 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. İsmail Atakan Ünver, yerel siyasetten gelen ve son dönemde 3,5 yıl İl Başkanlığı yapmış olmanın da avantajı ile gencinden yaşlısına herkesin ilgi odağı oluyor. Ülke meseleleri ve politik gelişmelere hakimiyeti ile bilinen CHP Adayı Av. İsmail Atakan Ünver saha çalışmalarında da vatandaşlarla kurduğu iletişimle kısa sürede vatandaşın  ilgisini çekerek milletin vekili olmak yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Özellikle geleceğimizin güvencesi çocuklarla oyun tadında gerçekleştirdiği iletişimle hem çocukların hem de ailelerinin ilgi odağı olmayı başaran Av. İsmail Atakan Ünver, genelde siyasetçilere yakıştırılan soğuk ve üstten bakan anlayışını da yıkarak farklı ve başarılı bir profil sergiliyor. 

Geçtiğimiz gün Erkek İmam Hatip Lisesi Bahçesinde düzenlenen iftar programı ile Kazımkarabekir ilçesi ve Yollarbaşı Köyünde kahve toplantılarına atılan CHP heyeti buralarda da gerek birikimi ve ülke meselelerine hakimiyeti gerekse de halkla iletişimi ile göz doldurdu.