İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Parti Meclisi  Üyesi Ahmet Ertuğrul, Karaman 1. Sıra Milletvekili adayı Saim Sezen, Merkez İlce Başkanı Onur Irgat,  İl ve  Merkez İlce Yöneticileri, Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Baştuğ, Gençlik Kolları Yöneticileri, önceki dönem İl Başkanları Osman Nuri Koçak, Şahin Yıldız, Alaattin Işık, Yaşar Evcen, Yüksel Atik, Zeki Gülseven, önceki dönem Belediye Başkan adaylarından Ekrem Ercüment Yılmaz, önceki dönem Merkez İlçe Başkanlarından Enver Turhan ve mevcut donem CHP Karaman teşkilatı secim çalışmalarına Kisecik'te başladı.  
İl Başkanı Av. İsmail Atakan Ünver ; "Daha önceki milletvekili adayımız Mustafa Cem Kağnıcı'nın arkasındaydık, şimdi de tüm örgüt olarak Milletvekili adayımız Saim Sezen'in arkasındayız. Tüm Karaman bir olup milletvekili adayımızı Ankara'ya yollayacağız" dedi . 

Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı Saim Sezen; "Eski yeni tüm Cumhuriyet Halk Partisi örgütü ile hep beraber yürümekten mutluluk duyuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülke çıkarları için elinden geleni ardına koymaz " dedi.

 Ardından sözü koalisyon görüşmelerine getirerek " Davutoğlu koalisyon kurma taraftarıydı fakat elinden gelen hiçbir şey yoktu" dedi. Ülkenin seçime götürülme sürecine de değinen Sezen " Ülkede bir çok provokasyon varken tüm ülkeyi tekrar sandık başına toplayan bir Cumhurbaşkanı var" diyerek CHP iktidarında yapılacakları anlattı. 

Toplantı vatandaşlarla soru cevap şeklinde devam etti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar olacağına dair olumlu havayla Kisecik ziyareti son buldu.