Yunus Emre Konferans salonunda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına CHP Grup Başkanvekili ve CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcı Yusuf Baştuğ, CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Emin Ege ve İlçe Belediye Başkan Adayları, CHP İl ve İlçe Yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan aday tanıtım törenin de söz alan CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Karaman Belediyesi’nin yarım kalan projelerini eleştirerek partisinin adayı Emin Ege’ye destek istedi.

Son olarak söz alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP'nin adının terör örgütleriyle anılmasını hadsizlik olarak nitelendirerek "Bunların her birine verilecek satır, satır cevabımız var ancak siz sakın enseyi karartmayın. Anneciğim, sen bunları televizyonlarda duyduğunda sakın üzülme; dayı, köy kahvesinde televizyonda bunu görünce sakın başını öne eğme; ablacığım sen ev gezmesinde birilerinin televizyonlarda söylediği laflara inananlara sakın sessiz kalma. Onlara deyin ki kardeşim, 432 kilometre hak, hukuk, adalet diye yürüyen, her türlü mağdurun ve mazlumun yanında olan, dünyanın en namuslu bürokratı ve siyasetçisi Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinden terörist çıkmaz deyin." dedi.

Toplantı Karaman Merkez ve Karaman Merkeze bağlı İlçe ve Beldelerin Belediye Başkan Adaylarının tanıtılması ile son buldu.