Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve ekibi, yerel seçim hazırlıkları ve “7 Ayda 7 Bölge CHP Anadolu’da” çalışması kapsamında dün Karaman’a geldi.
Çalışma kapsamında CHP Karaman İl Başkanlığı’nda toplantı düzenlendi.
Toplantıya, İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, İlçe Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı ve Kadın Kolları İl Başkanı Meral Ünal ile partili kadınlar da hazır bulundu.
 Toplantıda konuşan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan;
“CHP olarak Türkiye’de güçlü bir kadın örgütlenmesi planladık. İl Başkanlarımızla çalışma yaptık. Eş güdümlü toplantılar düzenledik. “7 Ayda 7 Bölge CHP Anadolu’da” çalışması başlattık. Yerel seçimler öncesi yerelde buluşup kadınlarımızla onların sorunlarını tespit ettik. CHP’yi iktidar yapmak için kalpten kalbe bağ kuran halkla birlikte olarak Türkiye’nin fotoğrafını çektik.
Genel Başkanımızdan aldığımız destekle yollara çıktık. Doğu Karadeniz’de başlayan gezilerimiz sonrası Karaman’da sizlerle buluştuk. Anadolu yolu bizim için bolluk yolu, bereket ve barış yolu oldu. Gezilerimizde Akçakale’de iken yaşanan olayları da yerinde gördük. Yine kadınlarımızla buluştuk. Çok mutlu oldular. “dedi.
“UMUDU İNANCI VE GÜVENİ ÖRGÜTLEYECEĞİZ”
Dokuzcan konuşmasında; “Karaman’da gerekli enerji ve ışığı görüyorum. Hedefimiz örgütümüzü ortak eylemde birleştirmek. İktidara taşımak, daha coşkulu ve daha gür bir sesle ortaya çıkarmak. Bir birimizi dinleyerek, birbirimizden güç alarak yola çıkmak. Umudu, inancı ve güveni örgütleyeceğiz. Bunların temsilcileri bizler olacağız. Türkiye siyasetinde birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Parti siyasetinde birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Toplumda birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Genel başkanımızın dediği gibi kimseyi ötekileştirmeden. İnsan odaklı bir siyaset yapmak zorundayız. Kadın örgütü kendine düşen sorumluluğu yapacaktır.” dedi.
Kadın olmanın zor olduğuna dikkat çeken Dokuzcan, ’’Bu nedenle burada olmanızdan onur, gurur duyuyorum.” diye konuştu.
Yaklaşan yerel seçime vurgu yaparak kadınsız seçim alınmasının mümkün olmadığını belirten Dokuzcan, şunları kaydetti;
“Kadınlar olmadan seçimleri kazanmak mümkün değil. Bizim temel prensibimiz ilkelerimiz doğrultusunda partide sevgi ve saygıyı öne çıkartacak çözüm odaklı ve birbiriyle uğraşmaktan artık yorulmuş hedefini dışarı çevirmiş ve yerel seçimi almak isteyen bir kadın örgütü yaratmaktır. Bizim her şeyden çok birliğe bütünlüğe ve ülkemizin geldiği koşullarda tek sesli olmaya ihtiyacımız var.”dedi.


Bu arada ilimize gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve ekibi  DEMOSAN & SPA Otelde konakladı. Oteli ve sunulan hizmetten çok memnun kalan Dokuzcan yetkililere Karaman'a böyle bir güzel otel kazandırdıları için tebrik ederek teşekkür etti.