Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, Kurban Bayramı tatilini seçim bölgesi Karaman'da, ziyaretlerle geçirdi. İlçeleri ve beldeleri ziyaret ederek vatandaşın bayramını kutlayan Ünver, gittiği yerlerde düğün ve sünnet törenlerine de katıldı.

24 Haziran seçimlerinden bu yana, ara vermeden teşekkür ziyaretleri yapan, halkın sorunlarını dinleyen CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, Kurban Bayramı'nda da boş durmadı. Karaman İl Merkezi ile ilçeleri ve beldeleri ziyaret edip vatandaşlarla bayramlaşan Ünver, esnafın, çiftçinin, emeklinin ve gençlerin sorunlarını dinledi.

Bayram tatili boyunca Ermenek, Başyayla ve Sarıveliler ilçeleri ile Güneyyurt, Göktepe Beldelerini ve Göktepe'ye bağlı Esentepe Mahallesini ziyaret eden CHP'li Ünver, vatandaşların bayramını kutladı.

Ziyaret ettiği her ilçe, belde ve köyde vatandaşın sorunlarını dinleyen Ünver, geçim derdinin ve gelecek kaygısının toplumun her kesiminde en büyük sorun olduğunu söyledi.

Ünver, ziyaret ettiği vatandaşlarla konuşarak; "24 Haziran'dan bu yana gittiğim yerlerde gördüm ki çiftçimiz de, işçimiz de, emeklimiz de, gencimiz de zor durumda. Ülkeyi yönetenler vatandaşın durumuna kayıtsız kalırken; çiftçi tarlasını süremiyor, esnaf kepenk indiriyor, emekli ay sonunu getiremiyor, gençlerimiz ise geleceklerini göremiyor. Halkın derdi işsizlik-geçim; iktidarın derdi saray-saltanat. Bu düzen böyle gitmemeli." dedi.

CHP'li Av. İsmail Atakan Ünver ayrıca, gittiği ilçe ve beldelerdeki düğün ve sünnet törenlerine de katılarak hemşehrilerinin mutlu günlerinde yanlarında oldu.