Gerçekleştirilen ziyarete CHP Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, İl Başkanı Kadir Ergin, Merkez İlçe Başkanı Onur Irgat, Milletvekili Adayı ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, il ve ilçe yöneticileri katıldı. 

24 Haziran seçimlerinin il ve ülke düzeyinde değerlendirildiği ziyaretlerde CHP Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver; İYİ Parti ve Saadet Partisi yönetimlerine, adaylarına ve seçmenlerine teşekkür ederek "Gönül isterdi ki iktidar olalım. Maalesef ki bu mümkün olmadı. Karaman'da ise muhalefet adına bir milletvekili çıkarmamız tesellimiz oldu. Üzerimize önemli bir sorumluluk yüklendiğini biliyorum. Ben sadece partim CHP'nin değil, İYİ Parti ve Saadet Partisi seçmeninin, Karaman'daki tüm muhalif kesimlerin ve hatta iktidarın uygulamalarından rahatsızlık duyan AK Parti ve MHP seçmenin de sesi olacağım. Dolayısıyla hemşehrilerim merak etmesinler, artık Ankara'da onların da tutacak bir eli, çalacak bir kapısı, söyleyecek bir sözü ve duyulacak bir sesi var. İnşallah tüm hemşehrilerimin güvenine layık olmayı başarırız." dedi.

Gelecekte de 24 Haziran seçimleriyle başlayan birlikteliğin devam ettirilmesi gerektiği değerlendirmesinin yapıldığı ziyaretler, karşılıklı olarak iyiniyet dilek ve temennilerinin dile getirilmesi ile sonlandırıldı.