Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, CHP’nin Karapınar Belediye Başkan Adayı Kamil Bülbül Okuyucu’ya destek için; Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ile birlikte Konya’nın Karapınar ilçesinde seçim çalışması yaptı.

Burada, partisinin Belediye Başkan Adayı Kamil Bülbül Okuyucu’ya destek için, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ve CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ile birlikte esnafı kapı kapı gezen Karaman Milletvekili Ünver; “Karapınar’da bahar havası hâkim. 1 Nisan’da bambaşka bir sabaha uyanacak.” değerlendirmesinde bulundu.

Gün boyu yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri yapan, vatandaşların sıkıntılarını ve belediye başkan adayından taleplerini dinleyen CHP Karaman Milletvekili Ünver, gün sonunda kalabalık bir grup ile bir araya geldi. Burada vatandaşlara seslenen Ünver; “31 Mart’ta Karapınar’ı kazanacağız. Belediye Başkan Adayımız Kamil Bülbül Okuyucu, Karapınar’ı hak ettiği gibi yönetecek, Karapınarlıları hak ettiği yere taşıyacak. Ve seçimlerin ardından, Karapınar’ı ve seçim bölgemde bulunan Ayrancı’yı da içine alan termik santral projesine hep birlikte göğüs gereceğiz. Karapınar, Ayrancı, Akçaşehir ve Ereğli’nin kaderi bir yazılmıştır. Bunun için omuz omuza mücadele edeceğiz.” diye konuştu.