Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmaz, Ayrancı İlçe Gençlik Kolları Başkanı İmdat Mukaddes Sevimli, Ayrancı İlçe Kadın Kolları Başkanı Ezgi Akkuş ve Gençlik Kolları üyesi gençler ile birlikte mevcut zamlar ile ilgili Ayrancı Halkına bilgilendirme yaptı.

Esnaf ziyaretleri yapan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Durmaz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: “CHP Gençlik Örgütleri olarak, halkın cebine ve kazancına göz dikenler, devletin imkanları ile zevk ve sefa içinde halkı görmezden gelen, sadece beşli çete için çalışanlara inat, beş maaş alanlara inat, bizler her zaman halkımızın yanında olacağız. Fahiş fiyat artışları ve elektrik zamları esnafımızı derinden yaralamıştır. Ayrancı esnafı kan ağlamaktadır.

Kara kış şartlarında Karaman’ın, Ayrancı’nın esnafını, çiftçisini borç yükü ile baş başa bırakmıştır.

Kimse unutmasın ki zor şartlarda, CHP esnafının, çiftçisinin, emekçisinin daima yanındadır. Artık bıçak kemiğe dayanmış, mutfakta yangın vardır. Kimse unutmasın ki rahmetli Demirel’in de dediği gibi "Boş Tencerenin" yıkamayacağı iktidar yoktur. Geliyor Gelmekte Olan" dedi.