Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Emir Musa Beydili, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu’na gösterdiği sevgiyi de çalışma ofisinde astığı portrelerle gösterdi.
“Milletimiz partimize, hükümetimize inandı. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde, kararlı bir şekilde, birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Bu milletin, birliğini, beraberliğini, kardeşliğini, Allah'ın izniyle, kimse bozamayacak.  Kardeşliğimize darbe vurmak isteyenlere Allah fırsat vermesin.
“SİLAHLARIN KONUŞTUĞU YERDE GÖNÜLLER, DİLLER KONUŞAMIYOR”
Türkiye’nin bizlere ecdadımızın tarihinden gelen bir emaneti olduğunu hatırlatan Emir Musa Beydili;
“Ülkemiz bize tarihimizin bir emaneti, insanlığımızın bütün kültürlerimizin buluştuğu ana toprağımız. Onun için Çözüm süreci şimdi hepimizin ortak hedefi. Şimdi bu süreç önemli bir noktaya geldi. Çünkü silahların konuştuğu yerde gönüller, diller konuşamıyor.
Çözüm süreci üzerinden yeni bir kardeşlik Türkiye’si inşa etmek için bizler Cumhurbaşkanımız ve sayın Başbakanımız’a destek vermek onların öncülüğünde bir nefer, bir emir eri olarak her daim çalışmaya hazırız. 
Ülkemize, sahip çıkacağız, Yeni Türkiye’nin ufku içinde Başkanlık sistemi ve bu sistem içinde milletimizin güçlü desteği olmazsa olmazımızdır.
Karaman’da, İstanbul’da, İzmir’de, Ordu’da, Mersin’de, Şırnak’da aynı türküler okunuyorsa işte kardeşlik budur. Yeni Türkiye’nin işareti de budur. Çözüm sürecinin hedefi de budur. Bu kardeşlik için hepimiz çalışmalıyız.
İşte bunun içindir ki, çözüm sürecini kalıcı ve daimi barış yapmak için 7 Haziran’da AK Partimize en güçlü desteği vereceğiz. 7 Haziran 2015’de bizler demokrasi desteği vermeye hazırız. Gece gündüz çalışmaya da hazırız. Böylece Milli iradeye engel olmaya çalışan bütün şebekeleri susturmak için de hazırız. İnşallah Türkiye’miz Yeni Türkiye yolunda bu tarihi seçimle birlikte daha da şaha kalkacaktır.”dedi.