AK Parti Karaman Belediye Meclis üyeleri, gündeme ilişkin basın açıklamasında bulundu.

Yapılan yazılı basın açıklamasında:

“31 Mart yerel seçimlerinde Allah’ın izni ve Milletimizin teveccühü ile 17 arkadaşımızla  belediye meclis üyesi olarak seçildik, tek gayesi halka hizmet, hakka hizmet düsturu olan arkadaşlarımızla beraber parti kimliği gözetmeden ,seçilmiş belediye başkanımız ve diğer meclis üyesi arkadaşlarımızla Karaman halkına hizmet için heyecan ile göreve başladık.

AK Parti gurubu olarak parti ahlak, disiplin ve terbiyemize istinaden Karaman için faydalı bütün projelere destek verdik vermeye de devam edeceğiz . Her daim Cumhur İttifakına bağlı kaldık ve kalmaya devam edeceğiz.

Bunun aksini kimse iddia edemez, yalan yanlış karalama politikalarına  hepimizin karnı tok, buna müsaade etmeyiz.

Mecliste gerçekleştirilen oylamalarda başkalarının aksine hiçbir zaman  CHP ile partner olmadık, beraber liste hazırlamadık yeri geldi  oylamayı kaybettik ama siyasi ahlakımızı hiçbir zaman bozmadık. Kameralar önünde hiç bir zaman tiyatro oynamadık. Mecliste konuşan hatiplerin sözünü hiçbir zaman kesmedik. Kimseyi rencide edici konuşmadık. Kamuoyuna Cumhur ittifakını konuşup da karşı ittifakın partisiyle hiçbir zaman aynı oyuda kullanmadık  birlikte de olmadık. Sosyal medya dahil hiçbir mecrada ne MHP’yi  ne de üyelerini aşağılamadık eleştirmedik. Mecliste  son yapılan seçimde  Belediye Başkanının oluşturulacak  2. OSB Heyetinde yer almasının uygun olacağı kanaatiyle  listemize kendisini de yazdık  ancak meclis toplantısının hemen öncesi MHP’li meclis üyelerinden  gelen talep ile bir CHP meclis üyesininde OSB de oluşacak heyete dahil edilmesi tarafımızdan istendi . Cumhur ittifakına tamamen aykırı bu talebin tarafımızdan kabulü mümkün değildi. Artık Belediye Başkanımızdan  Cumhurittifakına uygun hareket etmesini beklediğimizi  ifade eder kamuoyunun takdirlerine  sunarız” ifadelerine yer verildi.