17 Aralık Pazar günü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karaman ziyareti hakkında basın mensupları ile buluşan AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, program hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Karaman’a yakışır bir şekilde karşılamayı beklediklerini dile getiren Er, şunları söyledi;

“17 Aralık’ta Allah izin verirse il kongremizi yapacağız. Partilerin tüzüğüne göre bilhassa AK Partimizin tüzüğüne göre önce belde teşkilatları, sonra ilçe kongreleri ve daha sonra il kongreleri yapılıyor. Bu da bittikten sonra genel kongre yapılacaktır. Biz de bu tüzüğe uygun olarak kongrelerimizi bitirip önümüzdeki süreçte çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz. AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimize gelecek olması, bizim kongremize ayrı bir önem arz etmektedir. Karaman halkıyla birlikte Cumhurbaşkanımızı, Karaman’ımıza yakışır bir şekilde karşılamamız gerekir. 17 Aralık’ta tüm halkımızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya bekliyoruz.

17 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Karamanoğlu Mehmet Bey Spor Salonunda İl Kongremizi gerçekleştireceğiz, Saat. 15.00’te Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Toplu Açılış Töreni ile AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sizlerle buluşacak.

Tüm Karaman halkımızı bekliyoruz.”