Mahalle sakinlerine seslenen Milletvekili Adayı Av. Saim Sezen Yapmış olduğu konuşmada bu ülkenin makus talihini bu sefer yıkacağız . Bu ülke  13 yıllık Akp iktidarından ve onun uygulamalarından bıkmıştır. Bunu neye dayanarak söylüyorum sevgili Karamanlı’lar sizdeki bu coşku ve gözlerinizdeki ışıltıdan yola çıkarak. Karaman 13 yıllık Akp iktidarında gerekli yatırımları tam anlamıyla görmemiştir.  Üstelik 3 dönemdir belediyeyi yöneten Akp yönetimine rağmen.  Sizler, bizler kısacası güzel ülkemiz bunların hiç birini hak etmiyor. O zaman bu iktidarı değiştirme zamanı gelmiştir. Bunu da hep beraber yapacağımıza gönülden inanıyorum. Yeter ki birlik olalım diri olalım yapamayacağımız hiçbir şey yoktur.

    Konuşmasına yoğun alkışlar arasında devam eden Milletvekili Adayı Av. Saim Sezen mevcut iktidarın milletvekili adayının programlarında olmayan vaatlerle Karaman halkını daha ne kadar kandırabileceğini zannediyor diyerek . Haydi Karaman , Haydi Türkiye ayağa kalkma zamanı gelmiştir “Önce Türkiye, Önce İnsan, Önce Birlik” şiarıyla ve Karamanlı ve Cumhuriyet Halk Partili seçmenlerin Kimseye verilecek emanet oyunun olmadığını belirterek konuşmasını bitirdi.

    Daha sonra salonda ve dışarıda bulunan mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi dolayısıyla Milletvekili Adayı Av. Saim Sezen insanlarla birebir tokalaşarak 1 Kasımda hep beraber mevcut iktidara gereken dersin verileceğini yineleyerek bugünün nişan günü 1 Kasımda düğünümüzde buluşmak üzere diyerek ayrıldı.