Öznur Çimen açıklamasında; Karaman Milliyetçi Hareket Partisi kadın kollarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yapılan ziyaret ile ilgili haberlerde ismi geçen bayanlardan Betül Yeşil, Betül Akkaya ve Ece Türkmen hanımefendilerin kullandıkları ünvanları tamamen uydurma ve gerçek dışı bildirimler olduğunu bütün Karaman halkının bilmeye hakkı vardır diye düşünüyorum.

Ayrıca MHP Kadın Kolları başkanı ve yönetimi ibaresini kullanmalarını şiddetle kınıyorum. Bu ziyaretten MHP Kadın Kolları Başkanı olarak şahsımın ve yönetimimin hiçbir bilgisi yoktur. Bu bayanlar 31 Mart yerel seçimleri öncesi görevlerinden azledilmiş kişilerdir.

Konu ile ilgili Avukat Neslihan Akkaya (Karaman Belediyesi MHP Meclis Üyesi), Zehra Uysal( Karaman Belediyesi  Meclis yedek üyesi), Meltem Bekar (Karaman Belediyesi Meclis yedek üyesi) tamamen bu bilginin dışındadır.

Bu harekete anlam vermemekle birlikte konunun takibi için gerek YSK’ya gerekse adli makamlara başvuracağız. İşte MHP Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi taklitlerinden sakınınız.” dedi.
 


İşte Gerçek Kadın Kolları