AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker ilk olarak Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı ziyaret etti. Ardından Dr. Recep Şeker Leblebiciler Değirmeni civarında bulunan esnafları, Pancar Kavşağı civarında bulunan esnafları, Bayrakçı Otel civarında bulunan esnafları ve Fenari Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaretlere AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, AK Parti İl Yönetimi üyeleri ve partililerde katıldı. Recep Şeker ziyaretlerde esnafların sorunlarını dinleyerek not aldı.

“7 HAZİRAN’DA YENİ TÜRKİYE’Yİ ZİRVEYE ÇIKARACAĞIZ”

Esnaf ziyaretlerinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, ''Seçim çalışmaları boyunca Karaman'ımızın mahallelerini, sokaklarını tek tek dolaştım ve de dolaşmaya devam ediyorum. Her gittiğimiz yerde sağ olsunlar vatandaşlarımız bizi büyük bir coşkuyla karşılayıp bağırlarına bastılar. Biz vatandaşlarımızın ilgisinden memnunuz. AK Partiye büyük bir teveccüh var. 2002 yılından önceki Türkiye’nin halini biliyorsunuz. Yokluk, zulüm, ekonomik sıkıntı dönemlerini yaşattılar; ama şimdi bakın ülkemiz refah içerisinde ve bu ülkenin kasasında şunda 135 milyar dolar para var. AK Parti iktidarından önce kasada 1 milyar dolar para yoktu. Şimdi ülkemizin refah durumunu herkes görüyor. Onlar konuşacak, biz yapacağız dedik. Biz çalışacağız, beklentilere cevap vereceğiz. Onlar gibi, boş laflarla karşınıza çıkmadık. Ne dediysek o, yapmış olduğumuz işler meydanda. Biz inşallah ülkemize, milletimize, hizmet etmeye devam edeceğiz. 7 Haziran 2015 günü muhalefet partilerinin korkulu rüyası sandıklar olacak. 7 Haziran 2015 günü sandıktan çıkan ve 13 yıldır size hizmet eden yegâne parti AK Partidir. Karaman bugüne kadar olduğu gibi bu seçimde de kendine yakışır bir şekilde sandığa giderek eski Türkiye’yi ebediyen sandığa gömecektir. Bu seçim eski Türkiye mi, yoksa yeni Türkiye mi? kararının verileceği seçimdir. Seçimlerde temelini AK Parti’nin attığı Yeni Türkiye’yi zirveye çıkaracağız” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdı.