AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Karaman adım adım geziyor. Dr. Recep Şeker, Yunus Emre Konferans salonunda İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Fetih programına katıldı. Milletvekili Adayı Dr. Şeker daha sonra Sarraflar çarşısı esnafını ve Aktekke civarında bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaretlere Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman İl Genel Meclisi Üyesi Adem Kapar ve Emine Şimşek, Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer eşlik etti. Recep Şeker esnaflarla birebir görüşerek önerilerini ve sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyaretlerinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker ''Karaman hepimizin yaşadığı ortak bir şehir. Bu memlekete hizmet etmek enim için gurur verici bir hadise. Rabbim bugünleri gösterdi binlerce şükrediyoruz. Sizin gibi değerli esnaflarımız için çalışmak bana mutluluk veriyor. Karaman'ı hep birlikte kalkındıracağız. El ele verip Yeni Türkiye'nin temelini Karaman'dan atacağız. Sizlerin sorunları tek tek not ettim. Hepsini çözeceğiz. Bundan endişeniz olmasın. 7 Haziran çok önemli bir seçim. Bizim bölgemiz için daha da önemli bir seçim. Çünkü artık Karamanlı bir Başbakanımız var. Bunu çok iyi değerlendirmeliyiz. Başbakanımıza sahip çıkmalıyız. Yeni Türkiye'nin temeli Karaman'da rekor bir oy oranı ile atmalıyız. Artık ülkemize başbakanlık sistemi gerekli. Bu işlerin daha hızlı yürütülmesi için bu sisteme geçmeliyiz. Anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşarak başkanlık sistemini getirmeliyiz. Bu sistem tüm ülkemize Karamanımıza hayırlar getirecek. Buna tüm yüreğimle inanıyorum. Ekonomimizin şu anki durumundan beş kat daha ileriye gidecek. Bunları hep siz kardeşlerimizle el ele başaracağız. 7 Haziran'da oylarınızı kullanırken Yeni Türkiye'nin mimarı olacağınızı unutmamanızı isterim. Hepinizden Allah razı olsun'' dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdı.