AK PARTİ Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Karaman’da Cumartesi Pazarı esnafını ziyaret etti. 
Karamanda ziyaretlerini aralıksız sürdüren AK PARTİ Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER;Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin GÖKSOY, İl Genel Meclis Üyesi Adem KAPAR, Belediye Meclisi Üyesi Hüseyin GÖKTAŞ, Gençlik Kollarıüyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumartesi Pazarını ziyaret etti, pazardaki esnafa "hayırlı işler, bereketli bol kazançlar" dileklerini iletti. 
ŞEKER ve heyetpazar esnafı ile tek tek görüşerek sorun ve taleplerinidinledi, çözüm ile ilgili görüş alışverişinde bulundu, çözüm için notlar aldı, yine pazarda alışveriş yapan vatandaşlar ile görüşerekbir süre sohbet etti. 
Pazar esnafı ve vatandaşlar Milletvekili Dr. Recep ŞEKER’in ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Kendisine teşekkür ettiler. 
Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan ŞEKER; “Kadın Kolları Başkanımız, İl Genel Meclis Üyemiz, Belediye Meclis üyemiz ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte Cumartesi Pazarını ziyaret ettik. Pazar esnafımız ve alışveriş yapan Vatandaşlarımız ile görüştük, kendileri ile sohbet ettik, sıkıntı ve taleplerini dinledik, çok verimli bir görüşme oldu, sorunlarının takipçisi olacağız. Dedi.