Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi: “Millet olarak on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın sevinç ve coşkusunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın ve hemşerilerimin Ramazan ayını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

“Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş” olarak müjdelenen Ramazan ayı Cehennem kapılarının kapandığı, Cennet kapılarının açıldığı, şeytanların zincire vurulduğu kalplerde sevgi, şefkat, merhamet ve paylaşma duygularının doruk noktaya çıktığı manevi arınma ve yücelme ayıdır.

İki Cihan güneşi Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V); “İçerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinin bulunduğu, büyük ve bereketli bir ayın gölgesi üzerimize düştü.” buyurarak Ramazan ayının ve Kadir gecesinin önemini ifade etmişlerdir.  

Mübarek Ramazan ayının Milletimizin birlik ve beraberliğine, tüm insanlık için huzur ve manevi kazançlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, Milletimizin, tüm İslam Âleminin ve Karamanlı hemşerilerimin Ramazan ayını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” dedi.