AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürüyor. AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyetle birlikte Cumartesi Pazarı içerisinde bulunana esnafları, Larende Mahallesinde bulunan esnafları, stadyum çevrsinde bulunan esnafları ve 1. istasyon caddesi tren garı çevresinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyarete Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclisi Üyesi Adem Kapar ve parti yöneticileride eşlik etti. Recep Şeker esnaflarla birebir ilgilenerek sorunlarını dinledi. Esnaflar Şeker'e yoğun ilgi gösterdi. 
Esnafa büyük önem verdiklerini ve taleplerini önemsediklerini belirten AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, ''Esnafın AK Parti’ye teveccühü her zamanki gibi çok güzeldi. İnşallah bu seçimde, diğer seçimlerde de olduğu gibi güzel bir başarı kazanacağız. Bu seçim bizim için çok önemli. Anayasayı değiştirmek istiyoruz. Anayasayı değiştirecek çoğunlukta milletvekili istiyoruz. Onun için esnafımızdan, vatandaşımızda tam destek bekliyoruz. AK Parti’mizin arzu etmiş olduğu yeni Türkiye’nin dönüşüm projesine esnafımızdan büyük bir destek bekliyoruz. 400 milletvekili iddiamızı devam ettiriyoruz. Yeni Türkiye’nin kuruluşunda Karaman esnafımızın da büyük payı olacağını düşünüyorum'' dedi.
ŞEKER; TÜRKİYE KABUĞUNU KIRDI
Esnaf ziyaretlerinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, “Türkiye'nin Gayri Safi Milli Hasılası'nı 230 milyar dolardan 830 milyar dolara çıkardık. Hedefimiz 2023'te 2 trilyon dolar. Milli gelirin yüksek olması çocuklarımızın daha iyi işler bulması, demektir” dedi. AK Parti'nin asgari ücreti 5 kat arttırarak 149 liradan alarak 949 liraya çıkardığını anlatan Şeker, “Asgari ücreti geçmiş yıllarda nasıl arttırdıysak bin 949 liraya çıkartmak da bizim görevimiz” diye konuştu. Hükümetin, sosyal devlet politikasında büyük ilerleme sağladığını bildiren Recep Şeker, Türkiye'nin kabuğunu kırdığını artık gelişmesinin önünde kimsenin duramayacağını kaydetti.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, esnafın istek ve önerilerini tek tek not alarak ziyaretlerini sonlandırdı.