AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker köy ziyaretlerine başladı. Dr. Recep Şeker Boyalıtepe, Çoğlu, Burunoba, Osmaniye, Hamidiye, Göztepe, Salur, Kızık, Sazlıkaya köylerini ziyaret etti. Ziyaretlere AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve AK Parti Karaman Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayı Recep Şeker’e, yöre halkı yoğun ilgi gösterdi. Ziyarette konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker,  “Sizlerin bize olan teveccühünü çok iyi biliyoruz. Biz de 3 ay boyunca bu teveccühe layık olmak için çalıştık. Kısa bir süre içinde özellikle köy yollarımızın sorunlarını çözmek için kaynaklar yarattık. Köylerimizin sorunları ile tek tek ilgilendik. Kısa süre içinde projeler geliştirdik. İlerleyen süreçten bunların somut adımlarını atacağız. Allah’ın iziyle Karaman’da köyler modern bir yapıya kavuşacak. Sizden bu süreçte sandıklara ve oylarınıza sahip çıkmanızı istiyoruz. 7 Hazirandan sonra yaşanan ülke sorunlarını hepimiz görüyoruz. Bu süreçte birlik olmamız gerekiyor. Ben biliyorum ki sizler koalisyona izin vermeyeceksiniz ve tek başına AK Partimizi getireceksiniz. Seçim beyannamemizde de ne kadar ciddi olduğumuzu gördünüz. İstikrarın devamı için 1 Kasım seçimleri çok önemli.” dedi.

“ÜLKEMİZ TEK BAŞINA İKTİDARLAR DÖNEMİNDE KALKINDI”
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, ülkenin tek başına iktidarlar döneminde kalkındığını belirterek, "Menderes dönemi, Adalet Partisi’nin tek başına iktidar olduğu dönem, Özal dönemi ve AK Parti dönemi tek başına iktidarla büyük atılımların sağlandığı yıllar olmuştur. Koalisyonlar ise ülkemize zaman kaybettirmiştir. Ekonomik krizlerin ve siyasi krizlerin çıktığı dönemler olmuştur.” dedi. 1 Kasım seçimlerinin huzur ve istikrar için önemli olduğunu dile getiren Dr. Şeker, “1 Kasım’da tek başına iktidarla ülkemizin istikrar içerisinde kalkınmasına devam mı edeceğiz, yoksa koalisyonlarla, zayıf hükümetlerle kazanımların heba edileceği bir döneme mi geri döneceğiz. İşte 1 Kasım’da bunun oylamasını yapacağız. 1 Kasım seçimleri huzur ve istikrarın seçimi olacak.’’ dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, ziyaret ettiği her köyün muhtarıyla ve köy halkıyla buluşarak vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinleyerek not aldı.