AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, ziyaretlerine devam ediyor. Dr. Recep Şeker AK Parti Gençlik Kolları'nın Aktekke Kent Meydanında hazırladığı ''İlk Oyum İlk Heyecanım'' programına katıldı. Ardından Kızılkuyu, Akarköy, Özyurt ve Kazımkarabekir'de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlere AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Parti İl Yönetimi Üyeleri ve partililerde katıldı. Recep Şeker ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek not aldı.
"KÖYLÜMÜZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK"
Köy ziyaretlerinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, "Köylümüz milletin efendisidir" çünkü köylümüz toprakla yoğurduğu bedenini. alnını terini, emeğini hizmete çevirir ve üretime büyük ölçüde katkı sağlar. Bu nedenledir ki köylümüz hizmetin en güzeline layık. Artık köylere gidildiğinde kimse parke veya alt yapı sorununu anlatmıyor. İnsanlar halı saha, düğün salonu ve park gibi taleplerle geliyorlar. AK Parti sayesinde biz parke ve altyapı politikasını kaldırdık. Köylü milletin efendisi dediğimizde her şeyin en iyisine layık olduğunu böylelikle göstermeye çalışıyoruz. Köylerimizin ihtiyaçlarının büyük bir kısmı bugüne kadar İl Özel İdaresi yapmıştır. Köylerimize yönelik hizmetler 7 Haziran genel seçimlerinden sonra çok daha fazla ve çok daha hızlı şekilde gerçekleşecektir" dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker Haziran seçimlerinde rekor oy istediklerini dile getirerek ziyaretlerini sonlandırdı.