AK Parti Karaman Milletvekili ve 26’ncı Dönem Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, seçim çalışmalarına devam ediyor. Recep Şeker, ilk olarak Karaman Marangozlar, Mobilyacılar ve Hizarcılar Odası'nın düzenlediği aşure programına katıldı. Dr. Şeker, burada hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Ayrancı İlçesine geçti. AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker'e ziyaretlerinde AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça ve AK Parti Karaman İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Şeker, Ayrancı da yağmur altında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı ve halka hitap etti. Dr. Şeker, ''Sahada gerek seçmenle direkt iletişimimizde, gerek esnafımızda güzel bir intiba var. Kim hangi görüşte olursa olsun, demokratik bir düzende hoşgörülülük düzeninde güzel bir çalışma sahasında olduğumu izliyorum. Vatandaşımız, ülke için denildiği zaman olaya çok farklı bakıyor. Kim hangi görüşten olursa olsun zaten ona saygılı olduğumuzu söylüyoruz. Bu ülke geçmişten beri çok ekonomik krizler atlattı. Artık insanımız yaşayarak çok şeyi gördü ve görüyor. Daha da büyüyen bir Türkiye ufkunda neler olabileceğini biliyor. Bunun için esnaf açısından özellikle güzel bir intiba buluyorum ben.'' dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Haziran seçimlerinde bir yol kazası olduğunu belirterek, ''Türkiye’nin genç ve dinamik bir nüfusu var. Gelişen büyük bir ekonomisi var. Dünyanın 17. büyük ekonomisiyiz ve girişimci bir toplumuz. Türkiye’nin ihtiyacı olan tek şey, istikrarlı yönetim. 7 Haziran seçimlerinde bir yol kazası olduğunu düşünüyorum. Alanda gördüğümüz tespitler, vatandaşın bize söylediklerinden anladığımız; bu yol kazasını onlar da tespit etmişler. Dolayısı ile istikrarın devam etmesi, kalkınmanın ve Türkiye’nin her bölgesinde, Doğu, Güneydoğu, Batı, her yerindeki demokratikleşme çalışmalarının devam etmesi için, istikrarın yeniden gelmesi lazım. Türkiye’de tek başına iktidara yakın yegane parti, Adalet ve Kalkınma Partisi’dir. Yüzde 41 oy aldık geçen seçimde. İnşallah bu seçimde bu çok daha yüksek oy oranı ile tek başına iktidarımızı devam ettireceğiz. O yüzden 1 Kasım seçimleri AK Parti'nin meselesi değil Türkiye'nin bekasıyla ilgili bir meseledir. 1 Kasım Türkiye için bir kader seçimidir. İstikrarın, güvenin ve huzurun seçimidir.'' dedi. 
Ayrancı ilçesinde ziyaretlerini tamamlayan Dr. Recep Şeker, Karaman'da esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. 
''Tıp Fakültesi için sadece elimizi değil bütün gövdemizi taşın altına koyduk''
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Karaman’a Tıp Fakültesi kazandırmak için yapılan çalışmalar sonucu Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi ile Valilik tarafından imzalanan protokol törenine katıldı. 
Dr. Şeker, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nin Karaman'a hayırlı olmasını dileyerek, '' Karaman’a Meram Tıp Fakültesi’nin şubesini açmak için ilgili bakanlıklarla yoğun bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmeler sonucunda bütün pürüzleri ortadan kaldırdık. Şimdi ise Karaman Valiliğimiz ve Necmettin Erbakan Üniversitemiz arasında protokolü imzaladık. Meram Tıp Fakültesi’ne gelen hastalar arasında Karaman’dan gelen hastaların oldukça fazla olduğunu biliyorduk. Bu sorunu da bu protokolle aşmış olacağız. Karaman halkımızın sağlık alanında daha iyi hizmet alması için sadece elimizi değil bütün gövdemizi taşın altına koyduk. Çünkü biz biliyoruz ki halka hizmet hakka hizmettir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Böylece Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Meram Tıp Fakültesi’nin Karaman'da poliklinik hizmetine başlaması için gerekli ekipmanlar ve personel en hızlı şekilde sağlanacak. Karaman İli Kamu Hastaneleri Hizmet Binasının zemin katta 1184,64 m² ve 1. katta 908,25 m² olmak üzere toplam 2092,89 m² lik alanı da Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği hizmet verecektir. Tekrar Karamanımıza hayırlı olsun diyorum.'' dedi. 
''1 Kasım’da “Sen ben yok Türkiye var” diyeceğiz''
AK Parti Karaman Milletvekili ve 26’ncı Dönem Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, son olarak AK Parti Karaman’da bugüne kadar görev yapmış eski ve yeni yöneticileri ile bir araya geldi. Dr. Şeker, ''AK Parti’nin 13 yıllık çalışmalarından kısa bahsedilerek seçime çok az bir süre kala AK kadroların tek başına iktidara gelmesi için her zaman olduğu gibi sizler tekrar özveriyle çalışmalısınız.'' dedi.
Recep Şeker, 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz için çok önemli olduğunu belirterek, “Bütün dünyanın gözü 1 kasım’da Türkiye’de, Türkiye yeniden istikrara kavuşacak mı? Yoksa yanı başımızda Yunanistan gibi mi olacak, belirsizliğe doğru mu sürüklenecek, Türkiye’nin üzerinde oynanmak istenen oyunları bozmak, uzlaşmaya ve koalisyona yanaşmayarak ülkemizi siyasi belirsizliğe götüren muhalefet liderlerine ikazımızı yapmak, istikrar içerisinde yatırımları devam ettirmek, ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere karşı birlik olmak için 1 kasım’da “sen ben yok Türkiye var” diyeceğiz” dedi.
Milletvekili Dr. Şeker konuşmalarında, “Tek başına iktidar olabilecek olan yalnızca AK Parti var. Muhalefet partilerinin 7 haziranda aldıkları oylar ortada, hepsi birleşse bir AK Parti etmez. Koalisyon kurmamak, AK Parti’yi köşeye sıkıştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Her şeye hayır diyerek siyasi belirsizliğe yol açtılar. 1 Kasım’da da aynı sonucun çıkması durumunda ülkemize çok yazık olur. Bu nedenle geçmişte hangi partiye oy verirse versin bu seçimde tüm hemşehrilerimizin ülkemizin geleceğini düşünerek, milletimizin huzurunu düşünerek oy kullanacaklarına inanıyoruz. Bu seçim milletvekili seçimlerinin ötesine geçmiştir. Bu seçim ülkemizde istikrarın tesisine evet mi diyeceğiz hayır mı diyeceğiz bunun seçimidir. bunu halkımıza ev ev dolaşıp anlatmalısınız. Çünkü bu Türkiye'nin kaderini belirleyecek bir seçimdir. Seçim gününe kadar gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, ziyaret ettiği her yerlerde Karaman halkıyla buluşarak vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyerek not aldı.