AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. AK Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü AK Partinin yoğun seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ünlü ‘’ AK Parti 2002 yılından bu yana girdiği bütün seçimlerde oy oranını arttırarak milletin gönlünde taht kurmuştur. AK Parti Karaman İl Teşkilatı olarak 30 Mart seçimleri için bizde gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Başkan Adayımız Ertuğrul Çalışkan ile beraber esnaf, sivil toplum kuruluşları ve siz değerli Karaman halkımız olmak üzere çalmadık kapı bırakmıyoruz. Bu süreçte Adalet ve Kalkınma Partisine olan ilginin daha da arttığını görüyoruz.  AK Parti Karaman İl Teşkilatımız, Merkez İlçe Başkanlığımız, Kadın Kolları Başkanlığımız ve Gençlik Kolları Başkanlığımız fedakarca çalışmalarını sürdürmektedirler.’’ Dedi.

AK Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü aday tanıtımları ve hedefledikleri oy oranı hakkında da bilgiler verdi. SKM Başkanı Nazmi Ünlü ‘’ Karamanda Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvanın katılımıyla adımıza şanımıza yakışır bir törenle aday tanıtımımızı gerçekleştirdik. İl Teşkilatımız, Adaylarımız ve bütün gönüldaşlarımızla beraber siz değerli Karaman halkımızın da desteğini alarak plakamız 70 oy oranımız %70 diyoruz. Biz bugüne kadar Karaman halkımız için gece gündüz çalıştık bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti il teşkilatımızın bütün fertleri hiçbir engelde yılmadan, durmadan, hiç heyecanını kaybetmeden çalışmalarını sürdürüyor. Ben bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve durmak yok yola devam diyorum.’’ dedi.

AK Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü seçim çalışmalarının AK Parti de bir an bile soluklanmadan devam edeceğini söyleyerek sözlerini tamamladı.